057280275
 
057 40 12 59
 
Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Metaalhandel Pillaert is een gevestigde waarde in de streek. Het Westvleterse bedrijf levert metaalwaren voor de industrie, landbouw en particulieren. Als trouwe partner in de metaalhandel speelt de firma snel en flexiebel in op de steeds groeiende vraag van klanten. Met een ruime voorraad en een uitgebreid aanbod helpt Metaalhandel Pillaert u graag verder. 

Metaalhandel Pillaert vindt zijn oorspong in de eenmanszaak van Roger Pillaert, die kleinschalig start met de ophaling van oud ijzer. Naarmate de jaren vorderen breidt de firma haar dienstverlening uit met de verkoop van nieuw ijzer en kleine afgewerkte producten. In 1993 wordt de eenmanszaak omgevormd tot de Metaalhandel Pillaert bvba en wordt meteen ook het aanbod aan metaalwaren sterk uitgebreid. Ook is er nu een ruim assortiment aan profielplaten (dak- en wandpanelen) en tweede-keuze-buizen.

 

Vandaag telt de KMO 10 werknemers en geldt Metaalhandel Pillaert als een referentie in de handel van nieuwe metalen én de aan- en verkoop van oud ijzer. 
Aan het roer staan An Pillaert en Dominiek Vandenberghe. Samen met het dynamische Pillaert-team mikken ze op een goede en flexibele dienstverlening. Vandaag gebeld is straks geleverd. Metaalhandel Pillaert levert uw bestellingen thuis of voorziet gratis een aanhangwagen (L= 6 m).
Als klant van Metaalhandel Pillaert kan u bovendien gebruik maken van het machinepark voor eigen bewerkingen.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.